预览 UTF-8 Tala Fou - Fa'afefea ona tausia lau fala pa'u povi
itulau_fanua

tala fou

Fa'afefea ona tausia lou fala pa'u povi

Aua le fa'atau se fala pa'u povi se'i vagana ua e va'ai i lenei tala fou ma iloa pe fa'apefea ona iloa fuaiupu lelei pa'u leaga.

Ae ui i lea, o loʻo tatou talanoa i le tausiga o fala paʻu povi i aso nei.O lea la, e masani lava i fala paʻu povi, e te manaʻo e faʻamama i latou, e pei lava o oe o le a afaina ai, e mafai foi ona e faʻaogaina mea faʻapipiʻi, e sau i luga o lau vacuum e mafai ona pulumu ai, atonu o le a e alu i le auala sili e maua ai, pei. palapala ma ni vaega laiti e na o le alu i fafo, lulu ese.Ona fa'amama lea o so'o se mea e fiafia i ai.E fa'atatauina e pei o oe ma manu.E mafai ona e fufulu ese ni vaega eseese.E te le mana'o e susū tele iina.O lea afai e te alu, pe a e sasaa se mea i luga, pe e te mana'o e fufulu um e te mana'o e ave, uh, pei o se vai. .Filogia, ma ia susu lou taumatau, ae le susu.Ma e mafai ona e fa'asalaina mea i lena auala.e te le mana'o e tu'u i totonu o se masini ta'ele pe fa'amago, mama.E leai, leai, faamalie atu.

So'o se ituaiga masaa, pei o le kofe po'o le uaina mumu. Ioe, poloka vave na mea.E te le mana'o e tumau lena mea.O le maualuga moni i se vaega o le.O fala e manaʻo e tumau le lauulu, ae e le mafai ona e nofo i le paʻu, e pei o se lautele, o se kulimi o le a faʻaalia, Faʻamama i se fasimoli gutu o se vai e pei o le taeao po o le fusiua, ma se mea, oe. iloa, agamalu i le vai.

O pisia o se popolega tele.

Fa'aaoga le lima pasene vineka i nineties, pasene vai vaifofo, ma o lena, o le paleni o le ph, tua i luga, aveese le manogi mo pisia fagafao, um.Afai sa i ai pea sau mea'ai po'o se mea, afai e te maua i lalo o lau laulau'aiga o le taeao ma maua ai sina mea'ai po'o se mea, E te iloa, mago iina.Ave le pito i tua o se naifi, ma e mafai ona e tipi ese lena mea ona faʻamama ai lea o le mea leaga.

Ma o le isi foi mea lelei G Manatua, faatasi ai ma fualaau faasaina COWHD, o le faiga o taavale o le a, e te iloa, afai e te i ai i luma o le faitotoa po o se mea, sa savavali ai tagata i luga.

Mai lea taimi i lea taimi, e te manaʻo ia Rose, sui.Ia mautinoa o le auala e um, tufatufaina tutusa i luga o le isi itu, ma fegasoloai foi i vaega eseese o.E manaia le fale i, um, o se sitaili manaia tele i le taimi nei e pei o se fala i luga o isi fala.Afai la e tatau ona e maua lou faitotoa i luma ma e te manao i se. Galulue, atonu o le siitia o lou potu malolo, ma tuu i luga o se fualaau tuai, ma na o le ituaiga fou i le avanoa atoa i luga e ala i le faia o lena.E matua'i, uh, um.O le isi mea na matou faia talu ai nei o le fa'aogaina o povi ma mea'ai ma fai os.Ma nofoa ma mea o lo'o i ai, ae o le povi o lo'o ia te oe muamua i le fa'atasi, e mafai lava ona e tu'u i luga o se autoant pe fai se isi mea.Ua ou tipi i foliga e fai e tagata.'Oti'oti fala lapotopoto i lalo ole laulau.Su'e se fala pa'u povi e iila lelei lauulu, pa'u e ta'atia lelei ma mafolafola ma e le'o fa'au'u i pito.


Taimi meli: Me-06-2022
whatsapp