预览 UTF-8 Tala Fou - Le atina'eina o Yancheng Senfu kapeta
itulau_fanua

tala fou

Le atinaʻeina o Yancheng Senfu kapeta

Fepuari 1, 2006
Yancheng Senfu Decorative Carpet Co., Ltd. na faavaeina.O le gaosiga autu ma le fa'atauina o ituaiga uma o kapeta tu'ufa'atasi, fola MATS fa'avae oloa fa'asologa o fale.

Mati 1, 2009
Yancheng Senfu fale oloa Co., Ltd. na faavaeina, faatasi ai ma aia tatau e auina atu i fafo.

Me 1, 2013
O lo matou falegaosimea o loʻo faʻagaoioia e aofia ai se eria e sili atu i le 20,000 sikuea mita o Gangzhong fale gaosi oloa Yancheng Jiangsu itumalo.

Aokuso 5, 2016
SPEED.JAPAN na faʻavaeina e faʻavae faleteuoloa i fafo, atiina ae pisinisi e-pisinisi faʻasalalau i JAPAN, ma alu ese mai le faiga o fale gaosi oloa tasi.

Oketopa 8, 2018
Sheyang Panwan falegaosimea na faʻaopoopoina ma tuʻuina i le gaosiga, e aofia ai se vaega o 15,000 sikuea mita.Ua faataatia ai se faavae mautu mo le atinaeina o Senfu.

Novema 3, 2018
Jiangsu Huirong Home Technology Co., Ltd. na fa'atūina e fa'alautele pisinisi e-pisinisi i Europa ma Amerika.

Me 2020
O le a matou tu'ufa'atasia le pisinisi atoa a le kamupani i tua atu o fefa'ataua'iga.

Tesema 6, 2020
Jiangsu Senfu Textile Co., Ltd. na faavaeina e tatala ai se tulaga fou o le faagaioiina tutoatasi a kamupani Senfu e tolu.

Ianuari 5, 2022
Hongxin Special Textile na maua e faʻavae ai le gaosiga o faʻavae.

Fai mai Confucius: ina ia faia galuega lelei, e tatau i se tasi ona faamaai ana meafaigaluega.I le amataga, i le 2006, na matou manumalo ai i faigata uma ina ia tumau i le uluai faʻamoemoega ma amata la matou pisinisi.I le 2022, o le a tatou taofiofia pea le loto o le maofa, fausia le atinaʻe ma le faʻamaoni ma faʻalauiloa le atinaʻe ma le faʻamaoni, faʻaleleia a tatou lava faʻailoga, ma taumafai e faʻauluina le suiga ma le faʻaleleia o le pisinisi atoa.O le a fa'aauau pea ona matou aga'i i luma i luga o le ala o le fa'atulagaina ma le fa'atinoina o tulaga tau alamanuia.Fausia le Initaneti gafataulimaina o Mea ma faiga faʻainisinia faʻatekonolosi faʻavae i luga o alamanuia maualuga-tekonolosi.E le gata i lea, o loʻo i ai foi a matou pulega lelei atoatoa ma faʻasaienisi, o le amiosaʻo, malosi ma le tulaga lelei o oloa na iloa e le alamanuia, ae na manumalo foi i le autasi faʻafetai a tagata faʻatau vaega i le salafa o le lalolagi.Ou te talitonu o le a sili atu ma sili atu le lelei o Senfu i le faagasologa o le atinaʻe i le lumanaʻi!


Taimi meli: Me-06-2022
whatsapp